tisdag 25 februari 2020

Folkvandringar, överbefolkning och ättestupan


Vi kommer att få vänja oss med mindre plats och färre tillgångar i och med den globala ökningen av människor. Vi blir inte färre och det innebär att vi måste dela på livsrum och tillgångar. Folkvandringarna har blivit längre och fler. Alternativet är att börja döda och helt barbariskt slakta de som är mindre värda.

Jag hårddrar det mycket men i förlängningen måste vi göra en värdering av vilka som får bo i Sverige och vilka som inte får... Innebär det att de från Kanada är mer värda än de från Mexiko? Hur ska vi börja värdera människor efter hur mycket de kostar?

Jag kommer ryka och få flytta till ett annat land eftersom jag kostar för MYCKET. Ättestupan efter stroke. Vi måste förstå att värderingar och moraliska värden inte får styras av ekonomin. Det var det som skedde på 30-talet. Att mörda och stjäla från mindre värda judar,homosexuella och funktionshindrade m fl för att skapa livsrum.Vi måste se till att våra handlingar och tankar är civiliserade.

Vi vill skapa ett bättre samhälle för alla. Vi måste lyfta alla. Vi bor på en planet där tillgångarna begränsas av ju fler vi blir. Folkvandringarna får inte begränsa vår civilisation utan berika den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar