söndag 4 maj 2014

Se upp för charlataner och kvacksalvare

Efter att ha haft sjukdomen SLE sedan 1994 så har jag nog sett allt när det gäller olika snabba och effektiva alternativ. Oftast kostar det massor av pengar och är svindyrt. Det är viktigt att inte lockas av en snygg hemsida av produkten som lovar guld och gröna skogar. Där finns säkert också ett snyggt forskningsinstitut som går i god för att produkten är effektiv.

Du måste vara kritisk och kolla upp olika produkter och varna gärna andra när du känner dig lurad. Det gäller att det finns obunden forskning kring produkten eller åtminstone många andra som går i god för det som inte säljer produkten för egen vinning.

Numer finns det olika grupper på facebook där du kan fråga andra med samma sjukdom, men kom ihåg att vara kritisk och ta bara det som är effektivt. Under hela min rehabilitering så har jag sökt olika vägar för en effektiv vård och rehabilitering. Jag kollade upp det på Science Daily om det fanns någon forskning och kollade google eller facebook om någon hade erfarenheter.

Kolla alltid upp dyra produkter. Titta på forskning efter andra alternativa lösningar. Tro inte på vad andra människor som säljer en produkt. Kontrollera alltid.

Prata med din läkare. Vissa remedier kan vara direkt livsfarliga med din medicinering. Innan du börjar någon kur fråga läkaren. De behöver också veta vad du äter och om det påverkar din medicinering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...