lördag 10 maj 2014

Gör om på Wikipedia och drömmer om en ny värld

Sitter och skriver och redigerar artikeln slaganfall (stroke) på wikpedia. Kollar om jag hittar källor och rumstrerar om litet grand. Det är ju inte världens  vackraste artikel, men det känns viktigt att ta med nya rön och justera så att man snabbt kan läsa symptomen.

Stress är en riskfaktor som man har kollat upp i olika studier detsamma gäller livsstil. Det är viktigt att vi är medvetna om att vi faktiskt bäddar sängen själv. Det är dags att göra det möjligt för människor att ha ett hållbart liv. Vi får inte se människor som konsumtionsvaror. Därför är det viktigt att ställa om vår livsstil och hela vår ekonomiska grund.

Tillväxt är inte det enda som bör styra oss vi bör titta mer på hållbarhet och livskvalitet även om det är betydligt svårare att mäta. Det finns dock ingen människa som på sin dödsbädd skulle vilja arbeta och producera mera. Vi behöver snarare självförverkliga oss. Våga drömma och göra drömmar möjliga.

Visionen bör vara att vi tillsammans vågar röra oss till ett samhälle som siktar på hållbarhet istället för snabba pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...