tisdag 23 juli 2013

Sjukvården är inte prioriterad

Sveriges sjukvård är inte prioriterad och Hägglund vet att Borg tycker att det är viktigare att sänka skatten så att de redan rika kan berika sig. Därför gör han inget åt sjuksystemet. Tillväxt, men bara för de som är rika.

Om de skulle bry sig om sämre ställda skulle deras arbetslinje där sjuka ska arbeta och arbetslösa vara arbetslösa få sig en törn. Deras största intresse är att öka klyftorna inte att göra det lönsamt att arbeta.

De har fått makten på en lögn som inte stämmer och de slåss med näbbar och klor för att göra sin lögn till en sanning. Jag tycker inte det är något fel att göra en parallell till nazisterna och Goebbels. För deras taktik är densamma säg en lögn tillräckligt många gånger så kommer det att bli sanning. Ljug dig blå verkar vara deras sätt att se på Moderat politik.

Det är dags att se sanningen och se de nya moderaterna för vad det är. Ett parti för välbeställda som önskar en lägre skatt. Kejsaren har inga kläder han är naken. Allt prat om arbetslinjen är bara tomt prat för att samtidigt sälja ut alla statliga företag och privatisera så mycket som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...