söndag 13 januari 2013

Papperstiger och tomt prat

Efter år av erfarenhet så vet jag att regeringen och de involverade arbetar med att istället för att VERKLIGEN göra något så använder de sig av tomt prat för folk i allmänhet. De kommer tyvärr att fortsätta sin arbetslinje där sjuka ska tvingas in och arbeta trots att läkare har om och om igen sagt att de är för sjuka.

Jag har en kronisk sjukdom och arbetare för att jag inte vill ligga samhället till last. Dessutom så lider jag av sviterna av stroke. Om folk är tillräckligt friska så kommer de att försöka arbeta utan tvång. Det som folk behöver är rehabilitering. Väldigt litet eller ingenting satsas på att försöka få folk på fötterna och istället vill man genom att säga stå upp och gå till den lame få folk friska som ett trollslag. Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan må använda vilka metoder eller urval det vara vill de kommer i alla fall inte göra sjuka friska.

Fatta att det krävs hårt arbete att komma tillbaka efter en stroke eller man kanske inte kan arbeta eller bör arbeta med en cancer (ibland kan det vara bra dock). Vi måste börja behandla människor som människor inte som ett nummer i kön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...