måndag 31 december 2012

Det nya året firas med över 30 000 besökare

Även om många besökare troligtvis är från spam så märker jag att en ny läsarskara har dykt upp. Det är glädjande att många också har upptäckt mina fotografier. Jag har alltid eftersträvat en konstnärlig sida i mina fotografier. Det känns som om de uppskattas också mer.

Jag har även fått mer besökare från Gröna bloggar och det är roligt att alltfler också skriver mer och läser gröna tankar, Förhoppningsvis påverkar det också handlandet så at vi får en hållbarare värld. Vi får inte dra oss tillbaka utan kämpa på allt mer frenetiskt.

Alltför pigg för att dra mig tillbaka och somna in än. Jag drack kaffe för att hålla mig vaken till tolvslaget och det har jag gjort med råge. Mina flikar här är välbesökta och jag måste se till att de utvecklas och blir ännu bättre.

Bloggen har utvecklats under den tid som jag har bloggat och jag känner att den ger utlopp för flera olika kanaler. Jag skriver både för den politiske intresserade samtidigt som jag ger utlopp för mina kulturellla och konstnärliga kreativa utfall.

2 kommentarer:

  1. Tack Stefan. Hoppas att det nya året för med sig en massa nya erfarenheter.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...