söndag 9 december 2012

App på Android om Mindfulness

Jag tycker verkligen att Qi Gong Meditation Relaxation är bra eftersom den kan ladda ner eller streama audiofiler som verkligen är bra. Det är bra beskrivningar om Mindfulness som idag är en beprövad metod som sänker depressioner och stressnivåer. Den är dock på engelska så det förutsätter att du kan det.

Jag har själv lyssnat på andningspausen och det är en bra text som ger avslappning och förståelse av kroppens reaktioner. Det ger också en möjlighet att påverka ditt inre tillstånd och hur kroppen påverkar det.

Den är gratis och det är en bra inkörsport för att lära dig mer om Mindfulness och har bra audiofiler streamat på engelska. Det är bra om du antingen gör övningarna i en åtta veckors period så att det blir din dagliga rutin. Det är ingen snabb fix och det kan ta tid för dig att förstå inverkan och ge dig möjligheter att förstå dig själv och göra verkan på din kropp. DVS ge dig själv tid att lära om ditt inre och slappna av. Du är värd det.

Mindfulness har en vetenskaplig bärkraft och kan på åtta veckor förändra din hjärna. Det har också en välgörande effekt på din hälsa. Det verkar finnas massor av studier om nyttan av meditation. Du har ju dessutom ett par tusen år av praktik om inte forskningen ger stöd nog.

Uppdatering: Appen är på engelska men väldigt bra och väldigt graris. Hon som talar är dessutom lugnande och kommer med kunskaper också om hypnos. Det finns också en del att läsa om mindfulness.

För att det ska ha en funktion i ditt liv är det viktigt att man gör det till en del av vardagen. Jag tycker att jag finner en ny mening och att tiden får en annan mening. Det är viktigare att finna tid för dig själv.

6 kommentarer:

 1. Du är värd att välja en metod som har vetenskaplig bärkraft.

  SvaraRadera
 2. Mindfuless har en vetenskaplig bärkraft. Man har gjort studier både här i sverige och i USA. Olika universitet. Det ökar effekten av olika behandlingar, så det påverkar oss indirekt.

  SvaraRadera
 3. http://www.sciencedaily.com/releases/2011/01/110121144007.htm men det påverkar oss också direkt...

  SvaraRadera
 4. Jag förstår inte hur man kan använda sig av
  buddismen som varit så oerhört förtryckande.
  Vi kan ta Tibet innan 1950 som exempel där
  vi kvinnor hade samma värde som en sten.
  En feodal teokrati som skulle få talibanerna
  i dagens Afghanistan att verka närmast mänskliga.

  SvaraRadera
 5. Meditation finns i de flesta religioner. Även i kristendomen. Det är inte religionerna i sig som förtrycker. Det är utövare av olika religioner. Jag är dessutom en taoist och inte en buddhistiska. Jag gissar att alla religioner används till att förtrycka människor.

  SvaraRadera
 6. Meditation finns i de flesta religioner. Även i kristendomen. Det är inte religionerna i sig som förtrycker. Det är utövare av olika religioner. Jag är dessutom en taoist och inte en buddhistiska. Jag gissar att alla religioner används till att förtrycka människor.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...