lördag 5 maj 2012

Göran Hägglund verkar inte vilja svara...

Jag har skrivit brev till Göran Hägglund och det är tydligen inte intressant eftersom det inte kom ett svar eller så anser de ett kopierat svar med hänvisning till att enskilda ärenden inte kan kommenteras. Dvs det som de alltid kommenterar till när de inte vill ta ansvar till det de bestämmer.

Jag är inte intresserad av det enskilda ärendet utan i samhället i stort att kroniskt sjuka har ett helvete eftersom vi hela tiden stöter på hinder. Hinder som när man är frisk ter sig helt normala men är man sjuk får man komma i kontakt med dessa hela tiden.

Jag skickar därför ett nytt brev och ser om man i demokratisk ordning kan svara på det.
Hej Göran hägglund

Problemet som multipel sjuk gör att man hela tiden stöter på hinder i administrationen från olika instanser och att man precis som här skjuter ansvaret till någon annan eller att man inte kan ta på sig ansvaret.

Jag är intresserad av systemfelet att ingen har ansvaret eller att man hänvisar till just det enskilda ärendet.

Det finns alltså INGEN som tar det personliga ansvaret utan man skjuter det till någon annan.
Det känns inte som man är intresserad av att ta sitt ansvar som politiker och besvara en sådan enkel fråga eftersom de inte är beredda att stå för det som de beslutar. Det kan ju också vara så att han mellan 20 April och 6 Maj har varit enormt nedlusad med arbete så det är helt omöjligt att besvara en enkel fråga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...