onsdag 30 maj 2012

Det sista medlemsmötet på Söndag

På söndag är det dags för sista medlemsmötet innan sommaren här i Vallentuna. Vi ska grilla och ha en trevlig sammankomst. Det känns som en fast punkt i tillvaron att arbeta som politiker.

Det känns som vi arbetar framåt genom att försöka bli tydliga och synas utåt mer. Ju fler vi blir desto mer kan vi göra. Flera har lämnat och några har kommit till. Jag tror att det är tecken på ett levande och vitalt parti. Vi behöver bli fler som påverkar politiken och säger ifrån.

Året som har gått har vi försökt att påpeka saker som vi bör förändra i vår kommun och som behöver bli bättre. Vad jag tycker är något som borde bli bättre är skräpstationerna. Vi har fortfarande ingenstans att slänga vårt elektriska avfall utan vi behöver åka till tippen för att slänga det. Det innebär att kommuninnevånare antingen har kylskåp stående på tomten eller att man slänger elektriska prylar i grovsoporna.

Hur ska alla vara miljövänliga när man inte får en möjlighet att vara det? Om samhället inte tillstår möjligheter så kommer vi att välja det enkla alternativet och det är inte miljövänligt. Vår kommun behöver bättra sig så vi får ett hållbart samhälle för det som vi inte betalar nu kommer vi att få betala sjufalt senare. Det är dum-snålt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...