måndag 21 maj 2012

Alliansens politik klargör utanförskap

Alliansens politik förtydligar ett utanförskap men de är inte beredda att göra någonting åt det. Vi ser allt grövre brottslighet och domare som blir hotade i sin yrkesutövning. Sjuka rehabiliteras inte utan ska istället arbeta trots att de tidigare har misslyckats. Fler människor försörjer sig genom att ta socialbidrag eftersom de inte finner något annat alternativ.

Jag tycker inte alliansens politik har varit speciellt lyckosam och när statsministern uttalar sig i samma ordalag som en Sverigedemokrat så ser jag enorma faror att vi återigen kommer att hamna i samma situation som vi hade på tidigt 30 tal. I Sverige finns det alldeles för tydligt rashets som kommer att väckas igen av ett tydligt  språk. Jag kommer att flytta från Sverige om vi får återuppleva tiden där rasister får allt för stor makt i Riksdagen. Jag vill inte se på hur Svenskar återuppför Rasbiologiska institutioner och går ut och mäter pannbenet på folk.

Civiliserade människor är just människor och inget annat. Vi behöver inte dela in varandra i fack för att lösa samhällsproblem. De är tydliga i att de vill söndra och härska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...