onsdag 29 februari 2012

Vi älskar människor...

Vem älskar man om inte sin egen ras. Det lyser ett löjets skimmer över moderaternas älska kampanj. De slår definitivt in öppna dörrar när de nu startar sin kampanj om älska människor. De borde starta en kampanj vi älskar människor (med pengar).

Under deras regim har utanförskapet växt och klyftorna blivit större. De utanför ska minsann inte komma undan och arbeta som slavar i utanförskap. Jag som trodde slaveriet var avskaffat. Nu har det fått ett nytt namn. FAS-3.

De 5% av befolkningen sitter på resurserna och säger att nu är vi ruinerade. Problemet är bara att de själva sitter med feta bonusar och jagar nästa aktieutdelning. De inser nu med skräck att miljöskulden börjar kräva tillbaka. Vi eller några få sitter med enorma resurser som kan rädda planeten från undergång.

Vi kommer aldrig finna en lösning om de fattiga ska stå för notan. Vi måste finna en lösning tillsammans. Vi måste sluta kasta skulden på någon annan. Det finns ingen annan. Det är vi som har slösat med planetens resurser och det är vi som måste börja lösa problemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...