torsdag 16 februari 2012

Rymdnazisterna anfaller?

När jag läste i DN höll jag att trilla av stolen. Man har nämligen i Finland tagit fram något så knasigt som en film där nazisterna har gömt sig på månen och förbereder en återkomst till jorden. Rolig ide som är en kul svart parodi på Star wars.

Rymdimperiet verkar ju i sin tur ha en direkt relation till nazisterna och maktmissbruk kan leda till konsekvenser av oanade höjder. Helt klart en film jag kan tänka mig se för att få några goda skratt. Nu måste jag bara få tag i barnvakt...

2 kommentarer:

  1. Varifrån fick du att det var en parodi på Star Wars? Eller blandade du ihop den här filmen och Star Wreck som var deras förra film, och som är en parodi på Star Trek, inte Star Wars? Det här är en komedi om rymdnazister och kanske mest en parodi på amerikanska actionfilmer.

    Sen ska man kanske tillägga också att det är inte enbart en finsk produktion, det är folk från många olika länder inblandade, så ingen tror att alla snackar engelska med finsk brytning. :)

    SvaraRadera
  2. Nja kanske mer att Star wars Rymdimperium känns som en parodi på Nazisternas framfart i europa. Så känns den här filmen som en parodi på Rymdimperiet som nazister ännu mer parodi på en svart verklighet...Vi ser allt fler främlingsfientliga i vår demokrati i en framskjuten roll...

    Tack för förtydligandet dock.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...