måndag 2 januari 2012

Varför skriver inte Moderaterna om sin lyckade politik?

Vi har idag mer kriminalitet och arbetslöshet sedan 30-talet. Fler är öppet invandrarfientliga och vi har ett rasistiskt parti i riksdagen. Jag vet faktiskt inte om de har så mycket att skriva om.

Individualismen har blivit socialdemokraternas fall och konsumtionssamhället. Vi vill hellre se en tusenlapp i plånboken än en tiggare på gatan. Alliansen har försökt sälja alla statliga företag och privatisera så långt det går. Småföretagarna har inte sett många effektiviseringar. De som är rika har stulit från de fattiga.

Apotekets köer har minskat något. Tågen kommer fortfarande försenade. Effektiviteten som en privatisering ser bara de med pengar. Det ska vara tungt att vara fattig så arbetarna ska igen stå med mössan i hand och hälsa fabrikören välkommen.

Agendan när det gäller miljön har nästan lyst med sin frånvaro så det är tungt med innovativa förslag från det blå laget. Om man studerar de nya lagförslagen så leder de flesta nya lagarna till en försämring av miljön. Kärnkraften är det miljövänliga anser de och försämringarna i kollektivtrafiken ger biltrafiken ett uppsving. Tummen ner åt alliansens politik när det gäller miljö.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...