lördag 12 november 2011

Jag formaterade hela min hårddisk...

Något som varit på gång länge är att formatera om hela datorn. Igår hade jag litet problem med hårddisken och kände att det var dags att ta itu med det.

Jag gjorde då det drastiska att spara mina bilder på en bärbar hårddisk och formatera om hela datorn. Jag började om från början. Jag tyckte nog att det gick väldigt smidigt. Drivrutinerna till internet installerades automatiskt och sedan var jag igång från skratch.

Bokmärkena sparade jag på nätet och hämtade tillbaka så det känns fortfarande som om jag surfar på samma dator. Jag kommer att få bygga om litet grann och stuva saker helt nytt, men på det hela så känns det bara bra att få en ny dator.

Uppdatering: Sitter och uppdaterar med skrivarrutiner mm. Satt och laddade ner drivrutiner i onödan. Det visade sig att skrivaren redan funkade..skratt...

4 kommentarer:

  1. Bra gjort. Själv skulle jag varken våga eller orka. Men bra gjort.

    SvaraRadera
  2. Egentligen borde man spara allting på en extern hårddisk så att det inte känns som om man har så mycket att förlora på en omformatering av hårddisken...man skulle också ha en spegling av en fräsch installering....jag måste hålla på med att avinstallera Norton som är en riktig HOG och sänker ner ditt operativ...

    SvaraRadera
  3. Min externa hårddisk pajade för ett tag sedan. Så kan det gå.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...