fredag 4 november 2011

Jag antar att ni håller med om allt jag skriver...

Jag har lagt märke till att många inlägg jag skriver får inga kommentarer. Så jag antar att ni då håller med mig. Den som inte säger emot mig håller med mig.

Det är egentligen så det funkar med mobbing. Den som inte säger ifrån och går mot strömmen stödjer de kränkningar som dagligen sker i skolan, på arbetsplatsen, på restaurangen etc. Mobbing är INTE ett skolproblem om ni trodde det. Det är ett samhällsproblem som finns överallt.

Var är ni vardagshjältar som vågar stå upp och säga emot? Börja agera och verka för en bättre framtid. Små steg kan förändra världen. Ser du ungdomar som verka vara två mot en. Prata med de. De bits inte och du kan få de att fundera över vad de egentligen gör. Går du bara förbi så har du bara gett de ytterligare ett skäl till att fortsätta trycka ner andra för att verka starkare själva.

Få de istället att upptäcka att de kan vara starka i sig själva.

2 kommentarer:

  1. Jag får mycket färre kommentarer än jag fick förr. Det beror såklart på färre antal läsare, men framförallt på: RSS-LÄSARE.

    Åtminstone gissar jag att det är så. Ju mer enkla och strömlinjeformade rss-läsarna bli desto jobbigare framstår det att hoppa över till bloggen och kommentera. Så funkar det i alla fall för mig.

    Jag tycker att Google, som ju äger både Blogspot och Google Reader, borde kunna lägga in en kommentarsfunktion direkt i Google Reader.

    SvaraRadera
  2. Kolla upp Feedly appen den ser bra ut och hämtar dina Google reader flöden. Jag håller med dig att de borde lägga in möjligheten att kommentera åtminstone Blogger bloggar..

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...