söndag 23 oktober 2011

Bra Android appar...

Jag tänkte skriva ett inlägg om bra Android appar. Det är långt ifrån alla men några som jag tycker är bra och användbara.

BBC News App - BBC News har en bra app där du kan följa de nyheter som just du tycker är viktiga. Du lägger till och tar bort de nyheter som just du tycker är bra att följa.

The Guardian App - The Guardian har också gjort en app som är där i Android Market. Du kan klicka i vad som är dina favoritnyheter.

Grillfest - ICA och Scan har tillsammans skapat en app som har varit helt suverän i sommar. Du har de godaste recepten och tips om hur du ska göra för att grilla bäst på samma ställe.

IMDB - Här kan du kolla in olika trailers från förr och nu. Du kan ta reda på olika filmfakta som du undrar över. Var det inte Robert Redford som spelade med i den filmen?

Skitch - Helt suverän app att kommentera vardagen och rita över olika bilder. Du kan också låta barnen skissa. Den kopplas automatiskt till Evernote.

Brainjiggle - Du får en app med olika hjärnskrynklare där du kan träna ditt minne och ditt kreativa sinne. På engelska dock.

Här är några Appar och om du vet någon som du tycker är exceptionellt bra så får du gärna kommentera och lägga till...

2 kommentarer:

  1. Splashtop och Expensify är ett måste. Gillar även Dovado remote om man håller på med sånt som att tända och släcka lampor.

    SvaraRadera
  2. Jag får kolla upp de. Det verkar ju rätt behändigt.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...