måndag 26 september 2011

Motivation eller Driv vid rehabilitering

Motivation bakom din träning och rehabilitering gör så att du skapar ett driv i din träning som är så nödvändig. Mina två driv är mina två små barn. Att ha två små fantastiska barn ger en otrolig viljestyrka att komma tillbaka till livet. Det är enormt viktigt att du hittar din motivation och håller fast vid det. Det är det som får dig att träna och utvecklas i din rehabilitering.

Du har en motivation att finna nya vägar. Ta dig an nya nätverk. Förstå dina symptom och lär känna din kropp. Lyssna till varje fiber och vad din kropp berättar för dig.

Vi har alla olika drivkrafter som får oss att hålla igång. Det är skönt att veta när man väl är igång så är det bara att hålla hjulet spinnande. Det är enormt mycket enklare än att starta hjulet första gången. Tänk på att din motivation kan vara något helt annat du kanske har vuxna barn. Din motivation kan vara att kunna dansa eller kanske något så enkelt som att lyfta ett glas.

Det är viktigt att du skapar en drivkraft som får dig att utvecklas och gå vidare. Efter att ha träffat olika patienter på en rehab-klinik så visar det sig med all tydlighet att drivet är så otroligt viktigt. Mycket handlar om skicklig personal som lyfter fram det som är viktigt för personen och hur den ska använda det som motivation till träning som leder framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...