söndag 25 september 2011

Försäkringar och trygghetssystem?

Du lever i en bubbla och betalar för något som trygghetssystemen inte helt klart inte längre klarar att leverera.Varför betala skatt till något som du helt enkelt inte får? Det är så det moderata politiken fungerar och hoppas på att vi ska sluta betala så att vi ska kunna sänka skatten.

Den individualism som har tagit intåg i Europa håller på att byta skepnad i en ny socialistisk skepnad. Vi såg det nyligen i valet i Danmark. Det kommer också att komma till Sverige. Den sociala misären gör sig tyvärr uppmärksam i politiken. Jag lever idag i den misären med två stressjukdomar och ingen som vill anställa mig.

Moderaterna är inte villiga att dra ner på sin lyx för att andra ska kunna äta sig mätta. Varför ska de betala för något som man ska kunna försäkra sig emot? Problemet är att jag inte längre får några försäkringar. Så fort jag ringer ett försäkringsbolag så drar de öronen till sig. Idag kan man leva med SLE förr dog man. Det finns ingen bot heller du är allergisk mot dig själv.

Jag har varit tvungen att ljuga om att jag ens har SLE för att få en anställning. Så tabubelagt är det om du ens nämner det i en intervju så kommer arbetsgivare att dra öronen åt sig och tycka att någon annan får ta det ansvaret. Nu kommer jag ut med det och talar öppet eftersom jag också har stroke och att ta en anställning med SLE och stroke utan att tala om förutsättningarna är som att ladda en pistol och rigga den så att den kan gå av vilken sekund som helst. Ett fördröjt självmord med andra ord.

Nästa vecka ska jag tala med AF och FK om min framtid och hur jag ska göra för att komma framåt utan att ta livet av mig. Jag hoppas att de ser hopplösheten i att försöka söka ett jobb som man ändå kommer att bli nekad. Det är heller ingen lösning att låta mig gå på olika temporära åtgärder eftersom det kommer i sin tur leda till ökad stress.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...