söndag 18 september 2011

En väg framåt inte höger eller vänster...

Jag har gått in i politiken med anledningen att vara framåt även om media vill ha in det i ett höger eller vänster fack för god gammal ordning skull. Media har tydligen svårt att se ett parti som försöker driva en miljöpolitik. Miljöpartiet har drivit en politik framåt i många år och media har verkligen svårt att fatta att man faktiskt kan samarbeta på båda fronterna om målet är en bättre miljö.

Jag har väldigt svårt att förstå att man inte fattar att det är väldigt svårt att vara vare sig höger eller vänster i politiken om man inte har en miljö att vara politisk i. Vi måste ha ett paradigmskifte och det är faktiskt på väg att ske. Det är inte raketforskning att se att konsumtionssamhället är på väg att krascha. Vi har Grekland, Portugal, Irland och Island m fl.

Vi kommer att se fler exempel eftersom vi lever numer i en global värld. Den afrikanska våren med flera revolutioner emot diktaturer är bara ett exempel på den kraft och energi som det nya informationssamhället bär med sig. Alla kommer att arbeta mot en bättre dag. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...